Månedens køkkengrej: Tilberedning af fisk

Har du en fisk på krogen og mangler de bedste redskaber til tilberedningen, så får du her fem gode bud.

Månedens køkkengrej: Tilberedning af fisk
February 25, 2022 af AnnonceFoto:

Marts måned står i fiskens tegn. Ikke bare når det kommer til stjernetegn, men foråret er også endelig trådt ind, og det byder på mange lækre fiskearter.

Blandt de fisk, der er i sæson netop nu, finder du torsk, lyssej, mørksej, kuller, kulmule, rødspætte og sild.

Skal tilberedningen gå let som en leg, så får du her fem bud på det helt rigtige udstyr.

MULTIMASKINE

Mød køkkenets multimaskine, thermoblenderen fra Holms deli, hvori du blandt andet kan dampe dine fisk og lave hollandaisesaucen dertil. Thermoblenderen har touch-display og 100 indbyggede opskrifter.

Medlemspris 3.999 kr., 4.999 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

PANDESTEGT

Skal der rødspætter eller laksebøffer på bordet, så er denne Greenpan Barcelona-stegepande din bedste ven. Panden har en ekstrastærk belægning, der tåler metalredskaber, og så måler den 32 cm i diameter, hvilket efterlader god plads til fisken.

Medlemspris 599 kr., 799 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

FORLÆNG LEVETIDEN

Godt nok kan du ikke forlænge fiskens levetid, men din mad kan holde sig op til fem gange længere, når du opbevarer den i dette vakuum-gratineringsfad fra Zwilling. Fadet tåler både frost og varme.

Medlemspris 199 kr., 249 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

TIL FILETERING

Fiskekniven fra Endeavour er helt ideel til filetering af fisk grundet det fleksible knivblad, der lader dig filetere som en prof. Nu mangler du bare kokkehuen!

Medlemspris 499 kr., 599 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

SMUK SERVERING

Hvilken bedre måde at servere fisken på end med disse glaserede middagstallerkener fra Arovo, der sender tankerne mod havets dybe blå.

Medlemspris 199 kr. for et sæt med seks, 239 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find dem her.

Alverdens køkkenhits

Hos Coop.dk Shopping finder du alt til madlavning og borddækning. Deres dygtige fagfolk har håndplukket de allerbedste produkter fra kendte kvalitetsmærker, så du kan lave gourmetmad til gæsterne eller hverdagens favoritfrikadeller til familien. Gå på opdagelse, og find smarte maskiner, flot stel, gode gryder og over 2.500 andre køkkenhits til skarpe priser. Køb dit medlemskab sammen med dine varer, og få rabatten med det samme. Det koster kun 200 kr., og de er hurtigt tjent ind igen.


Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'