Månedens køkkengrej: Få hjælp til bagningen

Februars vinterkulde kalder på hjemmebag, varme drikke og hyggestunder i køkkenet. Bliv klar med det helt rigtige udstyr, så du kan hyggebage uden bøvl.

Månedens køkkengrej: Få hjælp til bagningen
January 28, 2022 af AnnonceFoto:

Når vinden rusker i bladene, og kulden rigtig tager til, ja så er der ikke noget som at få varmen på lidt hjemmebag. 

Man får da også hurtigt varmen undervejs i processen, når dejen skal slås op, æltes og røres. Men vil du hellere lade køkkengrejet klare det hårde arbejde, mens du i stedet luner dig på en kop te, så får du her vores bud på godt udstyr, der kan assistere dig under vinterbagningen, såvel som resten af året.

Ikonisk køkkenhjælper

Røremaskinen fra KitchenAid er den perfekte højre hånd i køkkenet. Den kan både piske, røre, ælte og hakke, og så har denne variant både kødhakker og kageplade.

Medlemspris 4.199 kr., 5.737 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her. 

Stærk og støjsvag

Hvad mere kan man ønske sig af en håndmixer? Denne fra Bosch har fem hastighedstrin og kommer med to piskeris og to dejkroge.

Medlemspris 299 kr., 499 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

TIL DET HÅRDE ARBEJDE

Mangler du en til at snitte gulerødderne, hakke nødderne eller presse citronerne til gulerodskagen? Så behøver du bare denne foodprocessor fra OBH Nordica, der uden indvendinger hjælper til.

Medlemspris 999 kr., 2.699 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

FALD IKKE I STAVER

… selvom det er let at komme til, når køkkenopgaverne kan klares så nemt som med denne stavblender fra OBH Nordica. Med den følger en minihakker, pisker og moser, så den kan assistere med lidt af hvert under bagningen.

Medlemspris 599 kr., 1.299 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

DOUBLE TROUBLE

Få vaffelstakken til at vokse på rekordtid med dette vaffeljern fra OBH Nordica, der kan lave to vafler ad gangen. Så er der dobbelt op på lækkerier!

Medlemspris 299 kr., 599 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

ALVERDENS KØKKENHITS

Hos Coop.dk Shopping finder du alt til madlavning og borddækning. Deres dygtige fagfolk har håndplukket de allerbedste produkter fra kendte kvalitetsmærker, så du kan lave gourmetmad til gæsterne eller hverdagens favoritfrikadeller til familien. Gå på opdagelse, og find smarte maskiner, flot stel, gode gryder og over 2.500 andre køkkenhits til skarpe priser. Køb dit medlemskab sammen med dine varer, og få rabatten med det samme. Det koster kun 200 kr., og de er hurtigt tjent ind igen.

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'