Månedens køkkengrej: Comfort food

Vinteren kalder på varme retter og snasket mad. Her finder du køkkenudstyr, der passer perfekt til lejligheden.

Månedens køkkengrej: Comfort food
November 1, 2022 af AnnonceFoto:

Når kulden tager til, er det rart med et aftensmåltid, der varmer helt nede i maven. Gryderetter, suppe eller et mørt stykke kød er ofte lige, hvad der skal til.

Her har vi samlet fem køkkenredskaber, der er perfekte til vinterens comfort food.

Multitalent

Bag et brød, kog kartoflerne, eller lad gryderetten simre – med en støbejernsgryde fra Staub kan du det hele, og så holder den i evigheder.

Medlemspris 1.500 kr., 2.349 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

Alt godt kommer

Tilbered dit kød med sous vide og oplev, hvad ventetid kan gøre for et stykke kød. Sous vide-sættet består af en stav, en vakuumpakker og 10 poser.

Medlemspris 999 kr., 2.498 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

Flere fritter, tak

Sæt tænderne i dybstegte rejer og sprøde pomfritter. Denne airfryer fra OBH Nordica kan lave hele seks portioner ad gangen, og tilberedningen kræver minimal olie.

Medlemspris 599 kr., 1.299 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

Pas dig selv

… mens maden gør det samme i den dekorative stegeso fra Römertopf. Maden smager af mere, og du skal gøre mindre. Denne kan ovenikøbet komme i opvaskemaskinen.

Medlemspris 499 kr., 599 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

Klassisk og praktisk

Det enkle, funktionelle og tidløse porcelænsstel fra Hvidpot er en klassiker på spisebordet, og så kan det både tåle opvaskemaskine, fryser og ovn.

Medlemspris 129 kr. for et sæt med fire skåle, 159 kr. for ikke-medlemmer på Coop.dk Shopping. Find den her.

ALVERDENS KØKKENHITS

Hos Coop.dk Shopping finder du alt til madlavning og borddækning. Deres dygtige fagfolk har håndplukket de allerbedste produkter fra kendte kvalitetsmærker, så du kan lave gourmetmad til gæsterne eller hverdagens favoritfrikadeller til familien. Gå på opdagelse, og find smarte maskiner, flot stel, gode gryder og over 2.500 andre køkkenhits til skarpe priser. Køb dit medlemskab sammen med dine varer, og få rabatten med det samme. Det koster kun 200 kr., og de er hurtigt tjent ind igen.

Måske du også kan li'