Indkøbsliste til uge 1
KØD OG FISK:
400 g lammekølle eller culotte
3 kyllingebrystfileter
400 g lyssejfilet
FRUGT OG GRØNT:
2 bagekartofler, ca. 300 g
8 fed hvidløg
4 rødløg
3 skalotteløg
1 løg
1 forårsløg
400 g brune champignoner
1 squash
Blandet grøn salat
75 g frisk babyspinat
2 hjertesalater
100 g frisk grønkål
2 agurker
250 g cherrytomater
2 avocadoer
1 bundt frisk dild
1 bundt frisk koriander
2 bundter frisk mynte
1 bundt kruspersille
2½ usprøjtede citroner
1 limefrugt
2 granatæbler
400 g spinat fra frost
400 g ærter fra frost
FERSKVARER OG KOLONIAL:
1 dl piskefløde
50 g smør
3 dl græsk yoghurt 10 %
3 dl cremefraiche 18 %
100 g mascarpone
200 g parmesan
2 spsk. kapers
250 g friske lasagneplader
300 g couscous
300 g risottoris
5 dl mosede tomater
2 brød
1 ciabattabrød
8 pitabrød
1½ tsk. garam masala eller ras el hanout
1½ tsk. stødt spidskommen
1 tsk. tørrede chiliflager
1 spsk. tacokrydderi
2 l hønsebouillon
2½ dl hvidvin
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
20 spsk. olivenolie
Salt og peber
Vand
INDKØBSLISTE TIL UGE 2
KØD OG FISK:
200 g røget laks
200 g rå tigerrejer fra frost
400 g kyllingefilet
100 g frisk chorizo med jalapenos
FRUGT OG GRØNT:
900 g kartofler
1 blomkål
1 broccoli
1 løg
1 rødløg
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
3 cm frisk ingefær
½ frisk rød chili
1 håndfuld ærtespirer
100 g bønnespirer
25 g hvidløgsspirer
125 g shiitakesvampe
1 hjertesalat
½ icebergsalat
½ agurk
2 håndfuld frisk oregano
1 usprøjtet citron
100 g løse majs
FERSKVARER OG KOLONIAL:
2 dl piskefløde
1 spsk. smør
200 g revet mozzarella
20 g gær
1 tsk. sød fransk sennep
300 g nudler, gerne hvedenudler
400 g pizzamel, tipo00
2 dl færdigkøbt tomatsauce
1 dl tomatsalsa
4 naanbrød
4 bagels
4 hvedetortillas
1 tsk. honning
5 spsk. sojasauce
1 spsk. sesamolie
2 spsk. riseddike eller æbleeddike
2 spsk. fiskesauce
1 spsk. peanutbutter
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret rosmarin
2 tsk. garam masala
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. tørrede chiliflager
1½ l hønsebouillon
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
Salt og peber
Flagesalt
8 spsk. olivenolie
Vand
INDKØBSLISTE TIL UGE 3
KØD OG FISK:
200 g tigerrejer
2 kyllingebrystfileter
75 g tørret chorizo
FRUGT OG GRØNT:
2 gulerødder
600 g rødbeder
¼ hvidkål
1 fennikel
1 porre
2 løg
6 rødløg
3 fed hvidløg
½ bundt forårsløg
1 frisk rød chili
3 cm frisk ingefær
75 g blandet grøn salat
75 g frisk grønkål
200 g brune champignoner
½ agurk
250 g grønne bønner
1 håndfuld bredbladet persille
2 håndfulde frisk koriander
1 håndfuld frisk mynte
5 stilke frisk timian
1 håndfuld kruspersille
1 usprøjtet citron
2 appelsiner
2 limefrugter
1 dåse jackfruit
FERSKVARER OG KOLONIAL:
5 æg
2 dl piskefløde
130 g smør
4 dl cremefraiche 18%
50 g frisk gedeost
2 spsk. flødeost naturel
1 kugle frisk mozzarella
75 g revet mozzarella
1 pakke fersk tærtedej
4 dl perlebyg
350 g spaghetti
175 g hvedemel
1 spsk. sukker
2 tsk. flydende honning
½ dl græskarkerner
50 g hasselnøddekerner
2 skiver rugbrød
12 bao-boller
5 spsk. mayonnaise
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. balsamicoeddike
2 spsk. srirachasauce
2 dl hoisinsauce
2 tsk. tørret timian
1 tsk. five spice-krydderi
1½ dl grøntsagsbouillon
1½ dl hvidvin
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
Salt og peber
10 spsk. olivenolie
2 spsk. solsikkeolie
Vand
INDKØBSLISTE TIL UGE 4
KØD OG FISK:
1 kg blåmuslinger
400 g kyllingebrystfilet
500 g nakkekoteletter
100 g tørret chorizo
FRUGT OG GRØNT:
200 g gulerødder
200 g pastinakker
1 græskar, f.eks. hokkaido
½ butternutsquash
5 stilke bladselleri
1 porre
2 rødløg
2 løg
10 fed hvidløg
1 bundt forårsløg
2 cm frisk ingefær
250 g brune champignoner
200 g palmekål
100 g frisk grønkål
250 g cherrytomater
5 stilke frisk timian
1 bundt frisk koriander
1 håndfuld frisk oregano
2 stilke citrongræs
1½ usprøjtet citron
2 limefrugter
FERSKVARER OG KOLONIAL:
2½ dl piskefløde
5 dl mælk
4 spsk. smør
200 g cremefraiche 18 %
1 kugle frisk mozzarella
200 g parmesan
100 g feta
24 lasagneplader
200 g pasta, f.eks. suppehorn
400 g hakkede tomater, fra karton eller dåse
4 spsk. tomatketchup
1 dåse hvide bønner
4 spsk. hvedemel
50 g ristede græskarkerner
2 tsk. flydende honning
1 brød
1 dåse kokosmælk, 4 dl
2½ spsk. sød chilisauce
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. paprika
1 tsk. groft salt
1½ tsk. tørret timian
2 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. tørrede chiliflager
1 tsk. grov sennep
1½ l grøntsagsbouillon
5 dl hvidvin
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
Salt og peber
12 spsk. olivenolie
Træspyd