God mad for enhver smag og 4 andre grunde til at tage på krydstogt

En krydstogtferie med familien giver rig mulighed for både kulinariske oplevelser, samvær og sjove aktiviteter for alle.

God mad for enhver smag og 4 andre grunde til at tage på krydstogt
January 3, 2024 af AnnonceFoto: Royal Caribbean International

Annonce for Nyhavn Rejser

Drømmer du dig ud i verden med familien på en rejse med masser af aktiviteter, nærvær og god mad, så kan et krydstogt meget vel være det rette for dig. Krydstogter er nemlig meget mere end blot en rejseform for velhavende og pensionister; tværtimod kan flere generationer nyde godt af de mange tilbud ombord.

Det opdagede influencer Mie Isaksen sidste år, da hun sammen med familien rejste på tværs af Middelhavet med Royal Caribbean International. For både hende, børnene og bedsteforældrene viste krydstogtet sig at være en helt fantastisk oplevelse. I episoderne længere nede i artiklen kan du se, hvad de oplevede undervejs.

Men hvad er det så ved krydstogtet, der er så særligt? Her kan du se 5 af de fordele, krydstogtet kan bryste sig af.

Mie Isaksen og familien på krydstogt med Royal Caribbean International.

1. Mad for enhver smag

Når du rejser med hele familien, som Mie Isaksen gjorde det, kan det være svært at tilfredsstille alle munde. Men på et krydstogt med Royal Caribbean kan du se frem til både eksklusive og børnevenlige madoplevelser om bord. Du kan både finde buffeter og a la carte-restauranter, du kan tilfredsstille sulten med en tre-retters menu i hovedrestauranten eller benytte dig af nogle af de mange specialrestauranter med for eksempel sushi, burger eller skaldyr. Kort sagt – du kan finde lidt for enhver smag.

Mie Isaksen og hendes kæreste Jonas spiste også på restauranten Wonderland, der kan noget helt særligt. Her får du en madoplevelse for alle sanserne med retter, der overgår din vildeste fantasi – og som er baseret på de fem naturlige elementer; jord, vand, ild, is og solen.

 Servering på restauranten Wonderland. Wonderland kan findes på skibene i Oasis-klassen, som også Mie og familien rejste med.

2. Du pakker kun ud én gang!

Her er virkelig en fordel, børnefamilierne kan sætte pris på! På et krydstogt skal du nemlig kun pakke alt dit habengut ud en enkelt gang, i stedet for at pakke op og ud på hvert enkelt stop.

Ombord på skibene i Oasis-klassen finder du hele 37 forskellige slags kahytter, så du kan finde lige præcis den kahyt, der passer til dig og din familie. Og her bliver I! Jeres lille hotelværelse flyder nemlig med hele vejen, så I har en fast base, selvom I møder nye steder og oplevelser hver eneste dag.

3. Nærhed og fællesaktiviteter

På et krydstogtskib, som Mie og familien rejste med, er der rig mulighed for at lave aktiviteter sammen. Her finder I blandt andet pools, boblebade, en løbebane, basketballbane, en klatrevæg og bordtennis – for at nævne nogle få af de mange aktiviteter. Flere af aktiviteterne er perfekte med børn, men der er naturligvis også mere rolige steder, hvor de voksne kan trække sig væk.

– Mine forældre tog af og til et tiltrængt pusterum i området ’The Solarium’, hvor man skulle være 18 år for at opholde sig, fortæller Mie.

– Der tilbragte de lidt tid af og til, slappede af – og nød havudsigten i lidt mere rolige omgivelser med pool og bar, mens vi andre gav den gas i badelandet og i de andre børneområder imens.

Klatrevæg og vandrutsjebane ombord hos Royal Caribbean International.

4. Nye oplevelser hver dag

Foruden de mange oplevelser om bord, er det særlige ved krydstogter selvfølgelig også, at du befinder dig på et flydende hotel, der kan ligge til i forskellige byer og havne. Langt de fleste dage vil du altså kunne opleve nye steder til lands, så familien også kan få nye kulturoplevelser med i bagagen.

Du bestemmer selvfølgelig selv, om du går i land hver gang, eller om du trænger til en dag på skibet – er I afsted hele familien kan det sågar være, I deler jer op, så alle får den ferieoplevelse, de drømmer om. Om aftenen kan I samles og dele jeres oplevelser over en god bid mad.

5. Spektakulære shows

Er du typen, der elsker at læne sig tilbage og nyde et godt og velsammenskruet show, så er skibene hos Royal Caribbean også lige noget for dig. I Oasis-klassen kan du blandt andet opleve Broadway shows på teatret, du kan se vandshows med lys og musik, blive imponeret til skøjteshows eller få brugt lattermusklerne til comedy.

Når børnene er puttet, kan I snige jer ud på pianobar, pub eller natklub, inden det igen går løs med vandaktiviteter og boldspil dagen efter. 

Vandshowet er blot et af de mange imponerende shows, du kan opleve på krydstogt med Royal Caribbean International.

Familien Isaksen på krydstogt

Er du interesseret i at se, hvordan en krydstogtsrejse fyldt med drama, forventninger og udfordringer i familien Isaksen kan se ud, så se med her i Danmarks (måske) korteste serie.

Episode 1: Rejsefeber

Episode 2: Bliv sammen

Episode 3: Løb for livet

Episode 4: Dobbeltliv

Episode 5: Børnene går solo

Episode 6: En smuk katastrofe

Royal Caribbean International

Royal Caribbean er et af verdens største krydstogtrederier med hovedkontor i Miami. Rederiet blev grundlagt tilbage i 1968 og er kendt for at tilbyde innovative og underholdende krydstogtsoplevelser.

Royal Caribbean har en flåde af imponerende skibe, som er nogle af de største og mest avancerede krydstogtskibe i verden.

Royal Caribbean Cruises er også kendt for deres brede udvalg af aktiviteter og underholdning ombord. De største skibe hos Royal Caribbean Cruises har alt fra vandrutsjebaner og badeland til skøjtebaner og isshows, live musik, kasino og meget mere. Derudover er der masser af restauranter, barer, teatre og klubber på skibene, der tilbyder noget for enhver smag og for gæster i alle aldre.

Skibene sejler i hele verden til et bredt udvalg af destinationer og ruter. Du kan blandt andet sejle i Caribien og besøge populære destinationer som Bahamas, Jamaica, Puerto Rico og De Britiske Jomfruøer. Du kan også sejle i Middelhavet om sommeren og besøge nogle af de smukkeste byer i Europa: Barcelona, Rom, Athen og Venedig.

Du kan blandt andet rejse med Royal Caribbean hos Nyhavn Rejser. Se mere her.

Måske du også kan li'