Genanvendelige sugerør: 5 modeller til alle lejligheder

Genanvendelige sugerør er super smarte og findes i en række forskellige modeller. Her giver vi dig fem populære modeller i metal og glas, der fungerer til alt fra smoothies til juice og drinks.

Genanvendelige sugerør: 5 modeller til alle lejligheder
April 14, 2023 af redaktionenFoto: KitchenOne.dk

Denne artikel indeholder sponsorede links.

Størstedelen af engangsplastik er efterhånden blevet forbudt, fordi de ofte ender som affald i vores natur. Loven omfatter en række produkter som plasttallerkener og -bestik, røreapparater til drikkevarer og – plastiksugerør. På sigt vil endnu flere engangsartikler komme under lup, men grunden til at disse blev forbudt i første omgang er, at de er nemme at fremstille i andre materialer.

Mange genanvendelige sugerør tåler en tur i opvaskemaskinen, men du kan også rengøre dem i hånden ved hjælp af den lille børste, der følger med i pakken. Den bedste måde at tørre sugerørene på er at have dem stående i et glas.Genanvendelige sugerør - 5 modeller

Der findes mange forskellige slags genanvendelige modeller af sugerør i en række forskellige materialer, hvor dem i metal eller glas er de mest almindelige. Tykkelsen er lidt afhængig af hvad du vil bruge dem til. Hvor smalle sugerør er fine til klare væsker, så vil fx en smoothie kræve et lidt tykkere sugerør.

Herunder gennemgår vi følgende 5 modeller af genanvendelige sugerør:

Funktion sugerør

Her får du fire sugerør i rustfrit stål. Sugerørene er 21 cm og ca. 6 mm i diameter, men kan også fås i andre længder. Sugerørene er stærke og ikke i fare for at knække grundet det rustfrie kvalitetsstål. Der medfølger desuden en børste, så sugerørene kan rengøres nemt efter brug.  

Læs mere og køb på Elgiganten.dk

Dorre Bambi Bambussugerør

Skal dine drinks have et tropisk touch? Så er disse bambussugerør det helt rigtige valg. Der er 10 genanvendelige sugerør i pakken, samt en medfølgende rengøringsbørste. De vil helt sikker pynte i de fleste drinks.

Læs mere og køb på KitchenOne.dk

HAY - SIP COCKTAIL STRAW SET OF 6

Disse HAY sugerør kommer i seks forskellige fine farver og er 14 cm lange. De fås også i andre længder og i en version med knæk på sugerøret. De fine og farverige sugerør er lavet i glas og vil helt sikkert gøre sig godt i sommerens lækre drinks. 

Læs mere og køb på Magasin.dk

Dorre – Coctailske Tor sugerør 6-pak

Med disse sugerør fra Dorre får du både sugerør og cocktailske i én. De er super smarte til at blande drinks, eller hvis din drikkelse har fyld i bunden eller noget lækkert på toppen! Sugerørene er lavet i rustfrit stål og er 19 cm lange.

Læs mere og køb på Ellos.dk

Zwilling – Sorrento sugerør med knæk i glas

Zwillings Sorrento-glassugerørsæt består af fire gennemsigtige sugerør med et lille knæk – kan dog også fås i en helt lige variant. Sugerørene er lavet i borosilikatglas, som er smagsneutralt, samt giver den nødvendige robusthed, holder det hygiejnisk og sikrer en behagelig drikkefølelse. De er med en tung vægtykkelse velegnede til både kolde og varme drikke, samt har en solid holdbarhed. Fås i flere varianter og størrelser.

Læs mere og køb på Magasin.dkMåske du også kan li'