Bananer giver desserter, kager og bagværk en saftig konsistens og en dejlig sød smag. Vi har samlet fem fantastiske opskrifter, hvor banan er en vigtig og smagsgivende ingrediens.
Smid aldrig de overmodne bananer ud!
Hvis du ikke lige har tid til at bage, men står med nogle overmodne bananer, der skal bruges, så skær dem i skiver og frys dem ned, så har du dejlig kolde bananer, når du skal lave smoothies. Du kan også blende de frosne bananer med frosne bær, mandelmæk og vanilje, så har du en skøn nice cream.
1. Bananbrød med chokolade
Hvem vil ikke gerne have et stykke af lunt bananbrød med chokolade? Find opskriften på bananbrød her!
2. Bananpandekager
Små buttede herligheder til at forsøde morgenen med. Mums! Snup opskriften på bananpandekager her!
3. Bananmuffins med chokolade
Banan og chokolade pakket ind i en svampet muffin — vi er fans! Få opskriften på bananmuffins her!
4. Sundere banankage uden tilsat sukker
Denne lækre banankage smager præcis, som en banankage kan, skal og bør — og så er den endda til den sunde side. Se opskriften på sund banankage her!
5. Havregrynsvafler med banan
Lækre og mættende vafler med gode fibre fra havregryn og en naturlig sødme fra modne bananer. Vaflerne egner sig godt både på brunchbordet og som en lækker dessert. Se opskriften på vafler med banan her!