Den store bagedyst 2022: Premieredato afsløres!

Efter længsel og savn er det nu endelig blevet afsløret, hvornår det populære bageprogram igen har premiere – og premieredagen er lige rundt om hjørnet! Men ikke alt er, som det plejer.

Den store bagedyst 2022: Premieredato afsløres!
September 5, 2022 af redaktionenFoto: Carsten Mol/DR

PREMIEREDATO FOR SÆSON 11

Længes du, ligesom os, år efter år efter en ny sæson af det populære DR-program Den store bagedyst, er der langt om længe gode nyheder. Vi skal nemlig ikke vente meget længere på, at 11. sæson af Den store bagedyst har premiere, for faktisk er programmet tilgængeligt allerede inden, at måneden er udløbet! 

Det er om bare små tre uger, at vi igen, med rumlende maver og sultne øjne, kan sætte os foran fjernsynet og få gensyn med vores favorit-kageprogram: Premieredatoen falder nemlig på lørdag d. 24. september 2022, afslører DR!

Noget er anderledes i år – men hvad?

Om denne sæson siger DR: 

”I ugevis skal de dyste på både italiensk bagværk, gylden karamel, godt gammeldags rugbrød, smukke blomsterroulader og vanvittige illusionskager”. 

Men det betyder ikke, at alt er, som det plejer, for i 11. sæson af Den store bagedyst kommer deltagerne nemlig i endnu højere grad på ukendt farvand, end de er vant til:

”Og så bliver deltagerne her i 11. sæson udsat for endnu flere hemmelige bagninger end vanligt. Det bliver en ekstra nervepirrende udfordring for de deltagere, som har det allerbedst med at have øvet sig grundigt hjemmefra!”, skriver DR videre om den nye sæson. 

Noget vidner altså om, at niveauet er højnet og forventningerne ligeså. 

Hvem er deltagerne?

I år kan vi igen glæde os til at byde 10 håbefulde og spændte deltagere velkommen i bageteltet, når sæson 11 ruller over skærmen om bare 3 uger. De 10 deltagerpladser fordeles i år mellem 6 kvinder og 4 mænd, og vi glæder os til at følge deres alles udvikling. 

Hvem er vært, og hvem er dommere?

Når det kommer til vært og dommere, er alt, som det plejer. Det er nemlig igen-igen Timm Vladimir, der står for værtsrollen, mens kager og bagværk igen smages og vurderes af den populære dommerduo bestående af Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo. Selvom vi ville ønske, at det var os, der uge efter uge kunne smage på deltagernes imponerende bagværk, glæder vi os nu alligevel til at gense de velkendte ansigter i sæson 11!

Måske du også kan li'