Æggeskal i dejen? Tricket du vil elske!

Det er næsten umuligt at fange den lillebitte æggeskal, der uheldigvis altid ender i skålen, når du bager eller laver æggekage. Kender du det? Hvis ja, vil du elske det her trick.

Æggeskal i dejen? Tricket du vil elske!
December 6, 2019 af redaktionenFoto:

Du kender det alt for godt! Du slår et æg ud i en skål for at tilsætte sukker og andre ingredienser, så du kan fremtrylle en lækker dej, og bage en dejlig kage. 

Men lige når du slår ægget ud, ryger en lillebitte æggeskal i selve skålen. Det sker bare altid! 

Det er så irriterende, fordi det bare aldrig lykkes med at fange æggeskallen igen.

Men nu har vi tricket, der hjælper dig med at fange æggeskallen, så du aldrig mere skal være bange for, at dine gæster får en knasende og ubehagelig kageoplevelse, når de sætter tænderne i dit bagværk.

Sådan fjerner du æggeskal

Gør din finger våd med vand, og dyp den ned i skålen, hvor æggeskallen ligger og flyder. Wupti så kan du hive æggeskallen op uden problemer. Smart og supernemt! Vi har selvfølgelig testet tricket, og det virker!


Måske du også kan li'