7 bud på praktiske madkasser

En madkasse kan være redningsmanden, når der er middagsrester i overskud, eller du gerne vil have din egen madpakke med på arbejde. Her har vi samlet en række bud til dig, der gerne vil finde en ny madkasse!

7 bud på praktiske madkasser
April 4, 2023 af redaktionenFoto: KitchenOne.dk

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Det er altid en god idé at have en madkasse lige ved hånden. Det er især praktisk for dig, der kan lide at lave store måltider eller tage en madpakke med på arbejde. Men madkasser er også gode, fordi de hjælper os med at reducere madspild og fryse madrester ned, i stedet for at smide dem ud – det er godt for både miljøet og økonomien!

Rengør madpakken - 3 tips til en frisk madkasse

  • Gør det til en vane altid at vaske madpakken umiddelbart efter du har brugt den, så resterne ikke sætter sig fast.
  • Sidder lugten fast? Prøv at hælde lidt eddike i madpakken og lad det trække i et par minutter. Vask og skyl derefter grundigt.
  • Opbevar altid madpakken uden låg på – så undgår du fugtdannelse og du sørger for at lufte kassen under opbevaringen.Vi har herunder samlet syv madkasser i forskellige størrelser i glas, metal og plast, så der er lidt for enhver smag og behov. Vi gennemgår følgende:

7 praktiske madkasser 

Funktion Madkasse 

Denne robuste madkasse er lavet i matpoleret stål og har to kraftige låsehængsler til at holde gået godt på plads. Madkassen er ét stort rum med god plads til både mad og snacks! Madkassen måler 21,5 x 16,5 x 6 cm.

Læs mere og køb på Elgiganten.dk

ZWILLING madkasse 850 ml

Madkassen fungerer som Fresh & Save vakuumbeholder, som er udformet til at fungere med en vakuumpumpe (kan købes separat),så du kan holde maden frisk, når du er på farten. Det fungerer ved, at vakuumpumpen reducerer iltningen, så maden holder sig frisk op til fem gange længere end uden vakuum. Fås i forskellige størrelser og varianter.

Læs mere og køb på Ellos.dk

Madkasse i glas 1 L

Simpel madkasse i glas med tilhørerende låg. Madkassen kan fås i mange forskellige størrelser. Den er fin til servering, hvor du nemt kan sætte låg på resterne efterfølgende og komme dem på køl, så de er klar til at blive spist på et senere tidspunkt.

Læs mere og køb på Kitchentime.dk

CARIN LUNCH BOX

Denne madkasse fra Liewood er både fin og smart. Den indeholder en skillevæg, så du kan dele madkassen op i to rum, hvis du har noget mad, som du gerne vil holde adskilt. Derudover har den en smart rem, så du er sikker på at låget ikke pludselig falder af, når du er på farten. Den fås i flere farver.

Læs mere og køb på Magasin.dk

FRANKLIN FOLDABLE LUNCH BOX

Madkassen her er også fra Liewood og er super praktisk til at have med på farten. Låget holder tæt og den vejer minimalt. Derudover kan den sammenfoldes til en tredjedel af størrelsen efter brug, så den ikke fylder i tasken resten af dagen. 

Læs mere og køb på Magasin.dk

HAY Madkasse med 3 lag

Den runde madkasse fra HAY er fremstillet i rustfrit stål og er god til dig, der gerne vil have en praktisk madkasse på kompakt måde i et lækkert design. Madkassen består af tre praktiske lag, så det er nemt for dig at fordele maden ude at den blandes. Det rustfrie stål er fødevarersikkert og giver en smuk, blank finish. Madkassen måler 11 cm i højden og 13 cm i diameter. 

Læs mere og køb på KitchenOne.dk

OXO Prep & Go beholder med tre rum

Madkassen her er perfekt til dig, der gerne vil holde din mad adskilt i madpakken. Den indeholder nemlig tre separate rum, så du nemt kan have forskellige snacks med på farten. Låget med silikonepakning holder 100% tæt og kan taget af og vaskes for grundig rengøring. Madpakken tåler både at komme i fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Læs mere og køb på KitchenOne.dk

Måske du også kan li'