5 isterningmaskiner du kan have derhjemme

Du får hurtigt lavet isterninger, når du bruger en isterningmaskine! Her får du fem isterningmaskiner, der hjælper dig med at fremtrylle isterninger på ingen tid, så du kan nyde iskolde sodavand, vand og drinks!

5 isterningmaskiner du kan have derhjemme
March 28, 2023 af redaktionenFoto: KitchenOne.dk

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Intet slår en iskold drink, så at forkæle dig selv med en isterningmaskine er en nem måde at forsøde tilværelsen på. Der findes et væld af modeller på markedet, og priserne varierer meget. Lidt længere nede på siden har vi udvalgt fem isterningmaskiner, så du nemt kan finde din favorit.

TIP: Husk at rengøre isterningmaskinen regelmæssigt og at behandle den som en kaffemaskine. Det vil sige: rengør den med eddikeopløsning eller citronsyre.Herunder gennemgår vi følgende 5 modeller af isterningmaskiner:


ISTERNINGMASKINER – 5 POPULÆRE MODELLER

Caso isterningmaskine - 3301 IceMaster Pro

Med denne isterningmaskine fra Caso tager det kun 6-13 minutter at lave isterninger. Maskinen producerer to størrelser isterninger og er nem at rengøre.

Læs mere og køb på Coop.dk

Champion ismaskine

Champion ismaskinen laver isterninger på få minutter. Den kan indeholde hele 600 gram is ad gangen, så isen rækker til selv den helt store fest.

Læs mere og køb hos Ellos.dk

Princess isterningmaskine

Denne isterningmaskine producerer fuldautomatisk 9 isterninger på ti minutter. Den er udstyret med et LCD kontrolpanel, som gør det nemt at styre isterningens størrelse og driftstid. Den er også udstyret med en energibesparende timer.

Læs mere og køb på Elgiganten.dk

Emerio isterningmaskine

Isterningmaskinen der kan lave små, mellemstore eller store isterninger og som med en alarmlyd indikerer når isen er klar. Maskinen kan lave op til tolv kilo is på en dag.

Læs mere og køb på Kitchentime.dk

Wilfa ICE-12S isterningemaskine

Du kan lave isterninger hurtigt og ubesværet med en Wilfa isterningmaskine. Isterningmaskinen kan lave op til 70 isterninger i timen og op til 12 kilo is på 24 timer. Isterningerne kan laves i to størrelser.

Læs mere og køb på KitchenOne.dk

Måske du også kan li'