5 bud på en blød og praktisk køletaske

Her får du fem gode bud på bløde og praktiske køletasker til sommerens udflugter!

5 bud på en blød og praktisk køletaske
March 28, 2023 af redaktionenFoto: Elgiganten.dk

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

En køletaske er næsten uundværlig om sommeren. Uanset om du skal bruge din køletaske til stranden, på picnic, eller måske bare har brug for lidt ekstra hjælp til at holde drikkevarerne kolde derhjemme, så er køletasken en investering, du sent vil fortryde.

Hvilken køletaske skal man købe?

Hvilken type køletaske du vælger, er naturligvis helt op til dig. Der findes masser af forskellige modeller i forskellige størrelser med både hårdt og blødt ydre. Priserne kan også variere en del. En køletaske kan koste fra et par hundrede kroner til flere tusinde alt efter producent, model og størrelse.

Her anbefaler vi fem forskellige modeller af bløde og praktiske køletasker, som er perfekte til alle sommerens udflugter!Nedenunder gennemgår vi følgende køletasker:

5 BLØDE OG PRAKTISKE KØLETASKER

Thermos Premium Camo Køletaske

Thermos køletaske har plads til 24 dåser, så den er perfekt til sommerens udflugter, hvor der skal kolde drikkevarer med på turen. Køletasken har god rummelighed og kan let foldes sammen, så den ikke fylder så meget, når den er tom.

Læs mere og køb på Elgiganten.dk

Lexington Køletaske - Striped Cotton Canvas Cooler Bag

Køletaske i genbrugsbomuld fra Lexington. Tasken er behandlet med en vandafvisende UV-belægning og har en skulderrem og yderlommer rundt om hele tasken.

Læs mere og køb på Ellos.dk


Sagaform - Nautic lille køletaske

Køletasken her er i en mindre model fra Sagaform. Modellen Nautic er 25,5 cm lang og er perfekt til madpakken eller den lille picnic.

Læs mere og køb på Kitchentime.dk


Muurikka Køletaske

Denne køletaske i polyester har indvendige lommer med køleelementer, der gør det muligt at holde mad og drikke kolde i mange timer. Tasken måler 33 x 29 x 23 cm og har en justerbar, polstret skulderrem.

Læs mere og køb på KitchenOne.dk

Mobicool Holiday kølende rygsæk

Om du skal på vandretur, picnic eller cykeltur, så er denne kølende rygsæk den perfekte rejsekammerat. Den kan indeholde 20 liter og kan holde din mad og drikke koldt i op til 6 timer.

Læs mere og køb på Elgiganten.dkMåske du også kan li'